Comment from: Ulrike [Visitor]
UlrikeStimmt die Tarte ist lecker. Die Creme wurde bei mir gottseidank fest. Heidelbeeren klingen gut!
2008-04-09 @ 06:32
Comment from: Ute [Visitor]
UteKlingt sehr gut! Aber ich vermute, dass der Tarteboden nach seinem Aufenthalt im Tiefk?hler noch gebacken werden muss? Erg?nze doch bitte noch Temperatur/Zeit daf?r.
2008-04-09 @ 10:15
Comment from: Claudia [Member] Email
@Ulrike: Ja, die Creme ist Dir wesentlich besser gelungen!

@Ute: Danke, sehr aufmerksam von Dir. Habe die Info im Rezept erg?nzt. Hier noch einmal: ca. 30 Minuten bei 190? C (Ober-/Unterhitze, vorgeheizt).
2008-04-09 @ 10:20
Comment from: Mari [Visitor]
MariWowsa, making lemon cream before work?! You're my heroine!
2008-04-09 @ 13:27
Comment from: Barbara [Visitor]
BarbaraSchon lustig, wenn so viele das gleiche Rezept nachbacken. :-)

Ich habe mir jetzt mal Dein und Ulrikes Rezept abgespeichert, dann bin ich auf der sicheren Seite. Solchen T?rtchen mit dieser Art Creme bin ich n?mlich verfallen...
2008-04-09 @ 15:12
Comment from: LyB [Visitor]
LyBWell, they might have tasted artificial, but the contrast the sprinkles add is very nice! Your tart looks delicious! :)
2008-04-09 @ 17:25
Comment from: Nicole [Visitor]
NicoleHabe noch einen M?rbeteig im K?hlschrank, werde dann mal die Creme ausprobieren.
Bin gespannt...
2008-04-09 @ 18:29
Comment from: Gretchen Noelle [Visitor]
Gretchen NoelleWonderful sprinkles, but yes I imagine them to be a bit artificial. But cute! Great job!
2008-04-10 @ 02:54
Comment from: CB [Visitor]
CBLove the blue sprinkles! Lovely tart.
Clara @ I♥food4thought
2008-04-10 @ 04:25
Comment from: tee-trinker [Visitor]
tee-trinkerAuch Optisch ein absoluter Hingucker. D?rfte auf Festen und Geburtstgagen f?r Aufmerksamkeit sorgen. Lezteres jedoch auch durch den tollen Geschmack.
2008-04-10 @ 07:54
Comment from: Astrid [Visitor]
AstridDo you think this is the same as Herm?'s lemon cream? A sort of lemon curd in which the butter is added last, so that it isn't melted, but forms an emulsion thanks to the immersion blender? I ask because I know Dorie Greenspan works a lot with Herm?.
Anyway, I've made the tart with Herm?s cream and my thermometer worked well, so I can vouch for the cream's texture: firm enough to cut, though it doesn't make a perfectly clean slice, and extremely silky to the mouth. A little too buttery for my taste, but the perfect cream for sandwiching lemon macarons.
I am in awe that you even attempt this kind of cream before going to work!
2008-04-10 @ 11:32
Comment from: Natalie [Visitor]
NatalieVery pretty! I can't imagine trying this before work!

(mmmm... that lemon cream sandwiched between lemon macaroons....)
2008-04-10 @ 19:44
Comment from: Sabine [Visitor]
SabineLeider ist das Tarterezept per Link nicht mehr erhältlich.
2011-04-28 @ 11:42
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