Kommentar von: Ms. Glaze [Besucher]
Ms. Glaze

Claudia ? This looks great! I can't see the color of the sauce with the pasta, but it looks like very apetizing. Two questions about the sauce: did you pour the pan drippings from the chicken back into the sauce and the let the chicken simmer in the sauce for a few minutes too? This will give it that nice yellow color.

18.12.07 @ 11:49
Kommentar von: creezy [Besucher]
creezy

Das macht zumindest heute schon mal Lust auf braune Champignons an Nudeln ?

18.12.07 @ 16:02
Kommentar von: [Mitglied]

@Ms. Glaze: Thank you for the advice!

@creezy: Ich habe mir bislang keinen Kopf ?ber wei?e Champignons vs. braune gemacht. Fand letztere aber diesmal deutlich aromatischer.

20.12.07 @ 08:46
Kommentar von: Mathy [Besucher]
Mathy

Ich mag die wei?en Champignon bei Speisen besser... aber ist ja Geschmackssache...

01.01.08 @ 17:28


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